CAMPING LA CHAUDERIE - SAFARITENTEN
LA TOUR D' AUVERGNE • Familiecamping La Chauderie (gelegen aan een beek met waterval) heeft 70 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of campers. Daarnaast staan er 5 mini chalets en is er een aantal compleet en luxe ingerichte (safari)tenten. Veel kampeerplaatsen hebben een vrij uitzicht over het berglandschap.

Alle ruime kampeerplaatsen (gemiddeld 100 m2) zijn voorzien van elektriciteit (6 A). Wifi over de gehele camping, een schitterend zwemmeer op loofafstand en er is een bar en gezellig terras. Wandelaars en sportieve fietsers kunnen hier hun hart ophalen!

De safaritenten, met een binnenruimte van maar liefst 37 m2, zijn ingericht voor 5 personen. ‘s Nachts naar het toilet? Je hoeft de tent er niet voor uit, er is een (chemisch) toilet. Verder is er een Nespresso koffieapparaat, stromend water, een keuken pakket, een BBQ startpakket en extra bergruimte.

In een safaritent slaapt je (in je eigen slaapkamer) in een heerlijk ruim tweepersoons bed. Voor de kinderen staat er een ‘stoer’ stapelbed en een éénpersoons(vouw)bed klaar.
Route de Besse
63680 La Tour d' Auvergne, Frankrijk
breng me hierheen