CAMPER-VERHUUR.BE BVBA
LILLE • Van Hobby tot Wereldberoemd in Belgie!

Waar zitten we ?
We zitten in Belgie iets ten zuiden van Nederland. De Nederlandse klanten die naar het zuiden op vakantie willen gaan, komen vlak langs ons. Wij liggen op de route naar Frankrijk, Spanje, Portugal en Italie. Rij naar ons, stal uw auto gratis bij ons, stap in uw luxe camper, en rij verder naar het zuiden! Makkelijker kan niet !

Wat zijn wij?
Camper-Verhuur.be bvba is een officieel camper verhuur bedrijf. Van elke boeking krijgt u een officiële BTW-factuur voor uw boekhouding en voor een eventuele teruggave van de BTW.

Wie zijn onze klanten?
Onze klanten komen hoofdzakelijk uit Nederland en Belgie. Of u nu in Nederland of Belgie woont, u bent bij ons verzekerd van een uitmuntende vakantie en we doen graag iets extra voor u als u dat wenst.
Daar de prijzen van Campers in Belgie lager liggen dan de prijzen in Nederland (door de BPM), mogen wij dus veel Nederlanders tot onze klanten rekenen. Dit neemt uiteraard niet weg dat huurders uit Belgie en Luxemburg even welkom zijn.
Dank zij onze Fly and Drive formule hebben we tevens Nederlanders en Belgen als klant gehad vanuit alle werelddelen.

Ook bedrijven huren vaak onze campers voor beurzen, promotietoers, vervoer bij sport- en andere evenementen, enz.

Wat verhuren we?

We hebben nieuwe tot zeer jonge campers. Sommige Campers zien eruit als complete hotelkamers! Onze Campers zijn te huur, voor 1 weekend tot 1 jaar !
Alle campers hebben gratis Omnium All-risk verzekering en pechverhelping.

Verder hebben AL onze campers Airco, LCD-televisie, dvd speler, radio cd speler, 220 volt omvormer, complete uitrusting voor iedereen, luifel, fietsenrek etc.

Voor het aantal mensen dat erin kan slapen zitten er een volledige keuken-uitrusting in de camper. Het enige dat u mee moet nemen is beddengoed.

Als u vertrekt heeft u 1 LPG-gastank (vulling onbekend), de toiletcassette is reeds schoongemaakt en de diesel-tank is gevuld.
Verbindingsstraat 5
2275 Lille
breng me hierheen